fredag den 13. juni 2014

En dag på kontoret

Jeg har to kollegaer her på NORDJYSKE, Claus Søndberg og Jens Hukiær, der er nybegyndere på sociale medier. Det kan jeg vist godt skrive uden at genere dem alt for meget. Til gengæld er de hverken nybegyndere til at fotografere og skrive. Det er de faktisk skide gode til.

Claus startede på Instagram for cirka 3 måneder siden, mens Jens koncentrerer sig om Twitter.

Der er ikke noget bedre til at komme godt igang med et nyt medie, end når man har et fedt projekt at arbejde på, og det har Claus og Jens i de her dage. De er nemlig taget til Frankrig, for at følge Tom Kristensens jagt på sin 10. sejr i 24 timers racerløbet Le Mans.

Da Kristensens holdkammerat kørte galt og totalskadede deres fælles racer under den første træning, så det ud til at Claus og Jens lige så godt kunne rejse hjem til Nordjylland igen inden selve løbet overhovedet var kommet igang, men heldigvis er danskeren stadig med i løbet.

Claus og Jens er kommet godt igang på Instagram og Twitter. De er helt tæt på Tom K. og Audi-holdet, så de løbende kan vise og fortælle nyt, og dækker også publikumsområdet, hvor tusindvis af danskere befinder sig. Og med både tekst og billeder giver de indblik i det der sker bag kulissen.

Som regel husker de også at bruge hashtagget #lmdk, som jeg har bedt dem om :-)

Tag og følg dem. De er knalddygtige!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar