onsdag den 7. maj 2014

Vi skal have mere gang i debatten

Mandag den 5 .maj lancerede vi en egen debatsektion på nordjyske.dk. Målet er at give brugerne en bedre og mere samlet oplevelse, og desuden vise med prioriteringen at vi værdsætter deres indlæg.

Øverst på siden forsøger vi at anspore brugerne til yderligere debat og kommentarer med fire forskellige elementer: En artikel med kommentarpotentiale, to fremhævede kommentarer, og en afstemning.

Desuden samler sektionen alle kommentarer der skrives under artiklerne overalt på sitet i tre forskellige lister, "Mest kommenterede", "Senest kommenterede" og "Flest synes godt om".

Nederst på siden er der widgets for henholdsvis Twitter og Facebook. Der kan skiftes mellem forskellige Facebooksider, twitterkonti, twittersøgninger eller twitterlister.

Som det sidste element har vi placeret en liste over "Seneste nyt", altså nyeste artikler på sitet.

Debattørerne på nordjyske.dk er i øvrigt for størstedelens vedkommende helt almindelige læsere, der kommenterer på nyhedsartikler. Der er altså ingen kronikker og debatindlæg eller professionelle debattører, som vi kender det fra NORDJYSKE Stiftstidende eller andre netaviser. 

Kommentarer kan både afgives på web og på mobilplatform. Kravet er at man opretter en profil og opgiver for- og efternavn. 

Siden kan ses her: nordjyske.dk/debat 

Kritik og forslag til forbedringer modtages som altid :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar